Информации за испорака

Почитувани Корисници,

       eBar.mk во моментов врши испорака до сите поголеми градови во Македонија, испораките за Европа и прекуокенаските земји се во пробна фаза за кои ќе бидете дополнително информирани преку нашата web страница.

Начинот на испорака ќе Ви биде понуден за избор во формата " Плаќање " од каде ќе можете да го одберете типот на испорака кој највеќе ви одговара.
 

Тежинска Достава

Испорачува : ГЛС - Глопко Логистик Скопје
Реон : Македонија
Максимално Време : 48 часа од телефонска верификација на нарачката
Трошоци : *** види прилог тежинска табела
Тежински Лимит : 1-200 Kg
Место на испорака : до врата на клиентот

 

 

 


 


Тежинска табела

Тежина [Kg] до 1 1-5 5-10 10-20 20-30 30-50 50-70
Трошок [mkd] 150.oo 237.oo 338.oo 439.oo 507.oo 677.oo 913.oo

 

UNIbank Diners credit_card MasterCard SecureCode Verified by Visa