Акција

Овошни

Прикажи: Листа / Мрежа
Прикажи:
Сортирај по:
De Kuyper Creme De Menthe
..
815 MKD
без ДДВ: 691 MKD
Monin Peach
..
805 MKD
без ДДВ: 682 MKD
Bols Sour Apple
..
765 MKD
без ДДВ: 648 MKD
Bols Triple Sec
..
750 MKD
без ДДВ: 636 MKD
Bols Blue Curacao
..
640 MKD
без ДДВ: 542 MKD
De Kuyper Strawberry
..
815 MKD
без ДДВ: 691 MKD
De Kuyper Blue Curacao
..
815 MKD
без ДДВ: 691 MKD
Marie Brizard Banana
..
725 MKD
без ДДВ: 614 MKD
Limonce
Limonce
1000 ml
 Лимонче е типичен италијански препознатлив пијалок. Лансирањето на овој производ во 1997г. од страна на Стоцк Спиритс компанијата, означи пресврт кај ликерите врз база на лимон, трансформирајќи ја дотогашната локална конзумација во формирање на широк пазар. Иновативното име, бренд, пакување и комуникација со потрошувачите, поставија нови с..
690 MKD
без ДДВ: 585 MKD
Badel Triple Sec
..
740 MKD
без ДДВ: 627 MKD
De Kuyper Cherry Brandy
..
815 MKD
без ДДВ: 691 MKD
Marie Brizard Strawberry
..
770 MKD
без ДДВ: 653 MKD
Marie Brizard Manzanita
..
720 MKD
без ДДВ: 610 MKD
Archers
Archers
700 ml
..
720 MKD
без ДДВ: 610 MKD
Marie Brizard Blue Curacao
..
725 MKD
без ДДВ: 614 MKD
UNIbank Diners credit_card MasterCard SecureCode Verified by Visa